Menü Bezárás

Fogorvosi Klinika

Fogászati vizsgálat, állapotfelmérés

A Madentko Klinika képzett tapasztalt orvosai és képzett asszisztensei biztosítják önök számára, hogy állapotuknak megfelelően a legjobb és legmegfelelőbb kezelést kapják. Első alkalommal mindig készítünk egy állapotfelmérést, amely alapján javaslatot teszünk egy részletes kezelési terv elkészítésre. Ha érdeklődik egy komplex szájüregi vizsgálat után kérjük jelentkezzen be konzultációra hozzánk!

Fogpótlások

Elképzelhető, hogy Önnél is mint sokaknál előfordult, hogy egy illetve több fogat el kellett távolítani a szájüregéből. Ez nem jelent hátrányt sőt! Ha bejelentkezik hozzánk kezelési opciók sokasából választhat, hogy hogyan orvosoljuk ezt az Önnél felmerülő foghiányt.

A Madentko Klinikánál elérhetőek a fémes (nikkel, nikkel-titán), illetve fémmentes (cirkónium) fogpótlások. Adunk ajánlatot fogbeületésre (implantációra), illetve kivehető fogpótlásokra is.

Szájsebészet

Sajnos, ha egy fog nagyon rossz állapotban van nincs más lehetőség, mint a fog eltávolítása. Tapasztalt orvosaink, Önért vannak, és a felmerülő szájsebészeti esetek többségét rendelőben helyben el tudjuk végezni.

Gyermekfogászat

Orvosaink nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokat, amelyre érdemes már egészen kicsi korában elhozni a gyermeket. A tejfogak épsége befolyásolja a maradó fogakat is, így hatéves kor előtt már javasolt a szűrővizsgálat.

Gyermekfogorvosaink türelemmel és szemléletes eszközökkel hívják fel a figyelmet a rendszeres, hatékony fogmosás fontosságára, illetve bevezetik a gyermekeket a helyes fogtisztítás rejtelmeibe. Elmagyarázzák, hogyan tartsák a fogkefét, mennyi ideig mossák a fogukat, melyek azok a részek, amelyekre különösen oda kell figyelni.

Ha pedig szükségessé válik bármilyen beavatkozás, lehetőség van azt a szülő beleegyezésével éber szedációban is végrehajtani, így a gyermeket a legkisebb kellemetlenség sem fogja érni.

Természetesen orvosaink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen panasz felmerülőú kérdés esetében

Fogorvosaink:
Dr. Gábriel Dóra
Dr. Dul Zoltán

Bejelentkezés telefonon: +36 (70) 339 30 44